Micro-Learning: leren in minder dan 5 minuten.

,

Focus op micro-Learning, het verpakken van leerinhoud in korte, hapklare sequenties.
Micro-Learning is goedkoper en sneller dat traditionele e-Learning, maar is niet geschikt voor elke opleidingsbehoefte.
[vc_empty_space][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_single_image image=”16710″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Wat is micro-Learning?
Het doel van micro-Learning of micro-leren is het snel en compact aanleren van vaardigheden. De leerstof wordt verpakt in (interactieve) filmpjes van 30 seconden tot 5 minuten. Micro-Learning is een doeltreffende en relatief goedkope manier voor bedrijven en organisaties om hun medewerkers en klanten bij te scholen of wegwijs te maken.

Is micro-Learning geschikt voor elke soort training of opleiding?
Nee, micro-Learning is enkel geschikt voor snel toepasbare leerinhouden. Ze zijn, door hun gefragmenteerde content, vooral geschikt voor het verwerven, herhalen of opfrissen van kennis. Micro-Learning is niet geschikt voor het aanleren van uitgebreide en/of complexe leerstof.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Micro-Learning voor bedrijven.
Deze vorm van opleiden wordt binnen het bedrijf het meest ingezet om nieuwe werknemers bedrijfsstructuren en -waarden aan te leren, om werknemers te motiveren en om hen nieuwe producten aan te leren.
Micro-Learning voor organisaties.
Organisaties werken vooral met micro-Learning voor het veranderen van gedrag, van attitudes en waarden. Voor het stimuleren van mentale vermogens en van cognitieve structuren.
Micro-Learning voor de klant.
Bedrijven kiezen steeds vaker voor micro-Learning als onderdeel van hun klantenservice. Voor het aanbieden van digitale gebruiksaanwijzingen of hulp op de website bijvoorbeeld.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_accordion style=”accordion”][vc_accordion_tab title=”Beter onthouden”][image_with_text image=”16700″]We kunnen ons niet langer dat een paar minuten voor de volle 100% concentreren.
Bij micro-Learning wordt de essentie het doel en onthouden we 30% beter.[/image_with_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Sneller leren”][image_with_text image=”16706″]Een micro-Learning module duurt gemiddeld tussen 30 seconden en 5 minuten. Bijzonder effectief voor mensen met en druk agenda.[/image_with_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Beelddenken”][image_with_text image=”16702″]Door gebruik te maken van bewegende beelden wordt ons visueel geheugen gestimuleerd en onthouden we beter.[/image_with_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Altijd beschikbaar”][image_with_text image=”16705″]Waar u zich ook bevindt, met micro-Learning blijft uw leerstof altijd beschikbaar. Even uw geheugen opfrissen tussen 2 afspraken? Geïntegreerd in een presentatie? Met micro-Learning zijn de mogelijkheden onbeperkt.[/image_with_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Goedkoper”][image_with_text image=”16703″]Micro-Learning modules zijn, door hun korte duur en beperkte ontwikkeltijd, goedkoper dan traditionele e-Learning modules. Bovendien kunt u makkelijk een module aanpassen of toevoegen.[/image_with_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Wilt u graag meer info of een demo? Laat dan hier uw gegevens na en wij nemen contact met u op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *