Het HR-beleid, van vele ondernemingen in ons land, is stoffig en niet meer up-to-date. Met een steeds sneller veranderende werkomgeving, wordt van werknemers een grotere inzetbaarheid verwacht. Dit vraagt om constante bijscholing. Zowel van kennis, als van vaardigheden en attitude.
HR-professionals kiezen nog massaal voor de traditionele vorm van opleiden (met een opleider voor de ‘klas’). Vaak met slechte opleidingsresultaten tot gevolg.

Hoe moet het wel?
Nederland, Finland, Denemarken… een paar voorbeelden van landen die hoog scoren in het opleiden van werknemers.
Wat doen zij anders?
Ze brengen eerst de leervraag in kaart voor ze de gepaste opleidingsmethode kiezen. Dit resulteert in een kwalitatief beter aanbod.
Ze kiezen voor maatwerk om hun werknemers specifieke vaardigheden aan te leren. De vraag naar e-Learning wordt steeds groter.

Spelen = Leren
E-Learning dat is informeel leren. Bewegende beelden, interactieve modules en quizelementen verlagen de leerweerstand. Deze vorm van spelend leren zorgt voor meer motivatie en betrokkenheid van de werknemer.

Games
Games helpen inzicht te krijgen in complexe systemen en situaties. Uw medewerkers kunnen verschillende strategieën uitproberen waardoor ze de oorzaak-gevolgrelaties beter leren begrijpen.

Opvolgen = resultaat
Alle gameresultaten worden gelogd. Zo houdt u het overzicht. U ziet meteen welke leerdoelen bereikt werden. En welke vaardigheden meer aandacht vragen.

Complexiteit begrijpen
E-Learning helpt inzicht te krijgen in complexe systemen en situaties. De ideale manier om moeilijke onderwerpen duidelijk in beeld te brengen.

Tijd en geld sparen
Door op te leiden met e-Learning bespaart u geld en tijd. Uw werknemers hoeven zich niet te verplaatsen. Ze volgen hun bijscholing op hun eigen werkplek. Resultaat? Sneller operationeel en geen reiskosten.

Bent u een HR-professional en geïnteresseerd in meer informatie over
e-Learning?
Laat nu uw gegevens na!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bedrijf

  Onderwerp

  Uw bericht

  Meer lezen?