Het doel van bijscholing is werknemers nieuwe vaardigheden aanleren. Om zo veranderingen die betrekking hebben op hun werk aan te kunnen. Hoe goed een medewerker ook zijn job uitoefent, als het bedrijf investeert in nieuwe (gecomputeriseerde) apparatuur, is bijscholing noodzakelijk. Vaak onderschatten ondernemingen de impact van ingrijpende innovatieprocessen. 

Bijscholing via e-Learning

Bijscholing via e-Learning


Het inzetten van e-Learning als opleidingsvorm is een slimme zet bij het aanleren van specifieke vaardigheden. Een maatwerk e-Learning module leert uw medewerker precies dat wat hij moet weten. Door de geïntegreerde testmodules kan hij zijn kennis toetsen en kunt u de resultaten opvolgen. Bovendien heeft e-Learning nog andere voordelen:

  • Snel inzetbaar
  • Constante kwaliteit
  • Interactief
  • Zelfde opleiding in meerdere filialen
  • Te volgen in de door u gekozen talen

Soorten e-Learning voor bijscholing


Afhankelijk van uw sector en van het niveau van uw medewerkers heeft u de keuze uit verschillende soorten e-Learning modules. Bijscholing van laaggeschoolden vraagt een totaal andere aanpak dan het aanleren van nieuwe vaardigheden aan geschoolde medewerkers. Heeft u een academische aanpak nodig of kiest u voor een e-Learning in spelvorm? Onze e-Learning experten helpen u stap voor stap met het integratieproces.

Onyx Online Learning is één van de vaste waarden op de Belgische e-Learning markt. Met een brede waaier aan referenties zijn wij een betrouwbare partner voor het implementeren van e-Learning en het geven van advies binnen uw onderneming.

Onyx Online Learning ontwerpt e-Learning modules voor volgende sectoren: retail, (petro)chemie, farmacie, bouw, transport, luchtvaart, bank en verzekeringen, vastgoed, zorg, overheid, ICT en automotive.
Voor vragen kunt u onze e-Learning experten bereiken. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Meer lezen?

Softwaretraining via e-Learning
Veiligheidstraining voor derden
Stappenplan e-Learning implementatie
Onboarding