Meet Alexandra

Nieuwe Onyxer en taalvaardige optimist

Maak kennis met Alexandra. Haar taak? Onze klanten en partners ondersteunen en de algemene Onyx One-ervaring verbeteren. Deze spring-in-‘t-veld kan zich vlot uitdrukken in verschillende talen en is wat je noemt een echte ‘people person’. Alexandra heeft oog voor technische details en houdt niet van negativiteit.

“Functioneren kan enkel op een werkplek waar harmonie heerst. Ik vind het belangrijk om met mensen samen te werken die zich met een glimlach toeleggen op het uitvoeren van hun werk. Die elkaars sterke punten slim gebruiken en het beste eruit halen. Enkel zo kan je, in een snel veranderende omgeving, kwaliteit verzekeren.”

Alexandra heeft ervaring in customer service, waardoor ze niet terugdeinst voor stressvolle situaties.  “Ik ben zelfzeker en positief ingesteld, een beetje stress haalt me niet onderuit.”
Haar studie ‘economie en internationaal bedrijfsmanagement’ was voor Alexandra de beste manier om haar liefde voor talen te combineren met haar affiniteit met wiskunde. “Het gaf me bovendien net die technische bagage die ik nodig had om aan deze reis te beginnen.”

Deze out-of-the-box denker houdt van koken, is een fervent liefhebber van lezingen en spendeert haar vrije tijd liefst buiten in bossen en op bergen.

Haar favoriete quote: “Keep your face to the sunshine and you’ll never see a shadow.”

[email protected]