Claire

Onyx Claire

Het uitwerken van het inhoudelijk deel van onze e-Learningmodules? Daar hebben we bij Onyx Claire voor. Deze job is een ‘perfect fit’, want deze master in taal- en letterkunde houdt ervan om leertrajecten uit te stippelen en projecten van a tot z in goede banen te leiden.

Claire’s grootste troef? Haar organisatietalent. Concrete en meetbare doelen stellen? Een project grondig afronden voor de deadline? Ze doet het goed en graag. Je kan Claire het best omschrijven als de ‘pitbull’ van het team, maar dan wel de schattige versie.
Als leerkracht en junior uitgever heeft ze in het verleden heel wat ervaring opgedaan in het uitwerken van leertrajecten. Claire is erg gedreven en staat erom bekend zich vast te bijten in een bepaald onderwerp of project tot ze helemaal tevreden is met het eindresultaat.

In het weekend zet pittige Claire graag de juiste toon. Op een concert, in de badkamer of in de auto? Ze zingt zich als het ware door de dag.

Enkel in de keuken blijft het stil. Want in kookpotten roeren, daar heeft ze een hekel aan. Claire gaat dan ook graag en veel op restaurant. Een goede hamburger, tapas, Italiaanse gerechten, een echte voorkeur heeft ze niet, ze wordt er allemaal even vrolijk van.

Waarom wij bij Onyx voor Claire kozen? Ze heeft naast uitstekende skills ook die ‘good vibes and bigger goals’ attitude. En weet je, dat is het nu precies waar wij vrolijk van worden!

Welkom in het team Claire!

Meer lezen?