Onyx Online Learning: e-Learning for companies

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Als de werkgever investeert in een opleiding, cursus of bijscholing wil hij resultaat. Het opleiden met e-Learning houdt niet enkel rekening met ‘wat’ er geleerd wordt, maar ook met ‘hoe’.  Studie toont aan dat er een aantal factoren zijn die de gebruikersmotivatie en participatie beïnvloeden:
– gebruikerstevredenheid
– functiegerelateerdheid
– wijze van kennisoverdracht
– angst voor verandering
Online e-Learning modules worden speciaal ontwikkeld om die weerstand te breken. Met als gevolg dat werknemers ‘graag’ en dus ook ‘beter’ leren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”17226″ img_size=”large” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”100px”][vc_column_text]Motiveren door weerstand om te buigen
In e-learning modules wordt de leermotivatie gestimuleerd door het gebruik van ludieke elementen. De werknemer wordt auditief en visueel bij de leerstof betrokken. Zo wordt zijn weerstand (ik moet dit doen) omgebogen tot actieve participatie (ik wil dit doen).
Ook in de testfase van de te leren module worden spelelementen gebruikt om de motivatie van deelnemer aan te scherpen. Vaak weergegeven als quiz wordt de leerstof  toegankelijk gemaakt voor elke doelgroep.
Geen lange teksten, niet onnodig scrollen of klikken, leren was nog nooit zo leuk![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Is e-Learning iets voor mijn bedrijf?
Wilt u graag wat meer informatie of een demo? Laat snel uw gegevens na![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=”” css=”.vc_custom_1474545026636{background-color: #dddddd !important;}”][vc_column]

Naam

Mail

Telefoonnummer

Onderwerp

[/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een vraag?
Onyx heeft het antwoord.