Top 20 best presterende bedrijven kiest voor online opleiden!

,
Formations en ligne Onyx Online Learning

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Online opleiden
De top 20 van de best presterende bedrijven in ons land. Wat is hun geheim? Ze investeren heel bewust in de opleiding van hun personeel. Wat het succes van ieder bedrijf of iedere organisatie is afhankelijk van de kennis en de vaardigheid van hun medewerkers.
De cijfers spreken voor zich:

 • betere dienstverlening
 • kwalitatief betere producten
 • 25% minder personeelsverloop
 • 32% minder ziekteverzuim

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wat is online opleiden of e-Learning?
De verzamelnaam voor verschillende vormen van computer-ondersteunde (interactieve) trainingen, opleidingen en cursussen. De lesstof wordt aangeboden onder de vorm van online modules.
Deze modules zijn altijd beschikbaar en te volgen op elke computer, tablet of telefoon. Ze worden op maat gemaakt om zo heel specifieke leerdoelen te bereiken.
Onder de vorm van een interactief filmpje (grafisch design en/of video) wordt de cursist stap voor stap door de cursus geloodst. Na elke module neemt hij deel aan een quiz om te testen of de leerstof begrepen werd. Is hij geslaagd? Dan is de werkgever zeker dat het leerdoel bereikt werd. Alle testresultaten worden door het systeem gelogd.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16098″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=”” bg_type=”bg_color”][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1473153797745{background-color: #eaeaea !important;}”][vc_empty_space][vc_column_text]ONLINE OPLEIDEN VERSUS TRADITIONELE OPLEIDINGSVORMEN
Minder indirecte kosten
Het beschikbare budget kan worden ingezet voor het ontwikkelen en verzorgen van trainingen en opleidingen. U hoeft geen rekening te houden met verplaatsingskosten, overuren, verblijfskosten, kosten voor het huren van een zaal of lesgever.
Altijd up-to-date
De leerstof kan snel worden aangepast. Zo groeit de module mee met de leerbehoeften van het bedrijf.
Snelle distributie
Door het gebruik van internet kan uw e-Learning in meerdere filialen, waar ook ter wereld, gebruikt worden.
Grote groepen
U moet vijf personen opleiden of 1000? Door het gebruik van e-Learning speelt het aantal cursisten geen rol. Eens aangekocht kunt u de module steeds opnieuw gebruiken?
A la carte
De cursist kiest zelf de relevante leerstof en bepaalt zelf plaats, tijd en tempo om de e-Learning te volgen.
Evaluatie
Het in- en uitgangsniveau van de cursist, de feitelijk geleverde inspanningen en de prestaties worden geregistreerd en geëvalueerd.
Flexibiliteit
Elke cursist kan op elk moment en op elke plaats de e-Learning module volgen. Zo vermijdt u wachttijden door gebrek aan trainers of beschikbare plaatsen.
Hoe zat dat ook alweer?
Na afloop van de opleiding kan de cursist op elk moment de leerstof (of een gedeelte van de e-Learning) opnieuw raadplegen om zo zijn kennis op te frissen.
Kwaliteit altijd
Door gebruik te maken van specifieke leerdoelen en testmodules en door een accurate opvolging bent u met e-Learning altijd zeker van de kwaliteit van de opleiding.

MEER INFO OVER ONLINE OPLEIDEN VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE? LAAT SNEL UW GEGEVENS NA![/vc_column_text]

  Naam

  Mail

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  [/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_gallery type=”image_grid” images=”17404,15768,15766,15764,15762,15756,15752,15750,15733,15732,15745,15746,15748,15734″ onclick=”” column_number=”0″ grayscale=”yes” images_space=”gallery_with_space” css=”.vc_custom_1475148088642{margin-top: 20px !important;margin-right: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 20px !important;border-top-width: 20px !important;border-right-width: 20px !important;border-bottom-width: 20px !important;border-left-width: 20px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}” title=”Onze Klanten”][/vc_column][/vc_row]

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *