Door de industrialisering en het internet moeten werknemers multi-inzetbaar zijn. De moderne onderneming verwacht medewerkers die met hun producten of diensten meegroeien. Het integreren van Performance Support stelt hen in staat snel bij te leren zonder aan doeltreffendheid in te boeten.

Performance Support e-Learning

Wat is Performance Support?

Een online tool die werknemers helpt specifieke vaardigheden uit te voeren of bepaalde informatie te vinden, zonder ondersteuning van anderen. Performance Support is op elk gewenst moment beschikbaar. Bij het ontwikkelen van deze hulpfuncties staan eenvoud en toegankelijkheid centraal.

Wat zijn de kenmerken?

Performance Support is een geïntegreerd onderdeel van het werk. Het geeft de gebruiker precies die informatie of taakbegeleiding die hij op dat moment nodig heeft. Het stelt hem in staat de gevraagde taak correct uit te voeren zonder tijd te verliezen.

Wanneer wordt Performance Support ingezet?
  • Voor het aanleren van nieuwe vaardigheden
  • Voor het opfrissen van aangeleerde vaardigheden
  • Voor het verbreden van expertise
  • Voor het checken van informatie
  • Voor het oplossen van problemen
Soorten?

De keuze van de online module is afhankelijk van de informatie waarover de gebruiker moet beschikken. Soms volstaan eenvoudige checklisten, als er snel informatie moet gevonden worden.Soms wordt gebruik gemaakt van e-Learning (online leermodules) voor het uitleggen & voortonen van complexe vaardigheden.

Contact

Wilt u graag een gesprek over de mogelijkheden van Performance Support voor uw organisatie?
Bel onze e-Learning experten op het nummer +32 (0)9 269 80 21 of stuur ons een mail.

Lees ook

Online testen, examens en certificering
Digitale e-Learning implementatie
Microlearning
Infomercials
Digitaal contractor management

Voor ons staat Onyx gelijk aan expertise, creativiteit en begeleiding. Zij hebben ons e-Learning portaal opgestart. Ook in de toekomst werken we zonder twijfel weer met hen.

Onyx bleek ook een partner die geëngageerd mee dacht, die zelf kort op de bal speelde en die flexibel wist om te gaan met ‘last-minute’ wijzigingen! Het was een prettige en professionele samenwerking die én door de contacten met de projectleider én door het gebruik van het Onyx-communicatieplatform vlot verliep!
Wij gaan voor de productie van een volgende e-learning opnieuw met Onyx in zee!

Onyx is  een open-minded bedrijf dat met de klant meedenkt.
Ze staan open voor opbouwende kritiek. Het is een fijne samenwerking die hopelijk nog lang standhoudt.

Onyx leverde e-Learning van topkwaliteit. Correcte, snelle en professionele begeleiding. Wij werken in de toekomst vweer met hen!

Proactieve, uitdagende en commerciële drive zorgden voor het succes van het project. De communicatie was erg goed en deadlines werden gehaald. De teamleden waarmee wij werkten, waren stuk voor stuk echte professionals.

Nog voor er iets werd opgeleverd, wist ik al dat we goed gekozen hadden door met Onyx in zee te gaan. Het enthousiasme en de passie – zowel tijdens de eerste verkennende gesprekken als nadien in de ontwikkeling – weerspiegelen perfect hun kennis van zaken en gedrevenheid.

Tijdens het ontwerpen van een e-learning hebben we gebruik gemaakt van de expertise van Onyx. Met Onyx is het fijn zaken doen omdat zij scherp de voortgang controleren en zich inleven in de klant. Zo hebben we uiteindelijk het eindproduct waar we erg blij mee zijn.

Het resultaat overstijgt onze verwachtingen. De grote hoeveelheid informatie werd omgezet in een mooi ogende virtuele training. Onze trainees hebben de boodschap voor de volle 100% begrepen. Het gebruik van het platform verloopt uitstekend, ook voor de administratieve kant.