Salestraining

Versterk de productkennis, het commercieel inzicht en de vaardigheden van uw sales-team met de juiste online sales-tools.

Snelheid is de sleutelfactor. Door online trainen blijft u de concurrentie voor.

 

Training op maat
Alle Online Trainingen vallen onder de noemer e-Learning. Dit kan gaan van korte periodieke trainingen (van 5 minuten) tot een uitgebreid LMS met intensieve trainingen, toolboxen, online handleidingen, testmodules en opvolgsystemen.

Internationale ervaring
Onyx Online Learning staat voor ervaring en expertise.
Met een portefeuille aan internationale klanten, ijveren we steeds naar een perfecte klantentevredenheid.
Voorbeelden online salestraining: Effectief Communiceren, Adviseren en Beïnvloeden, Presenteren, Vergadertechnieken, Proactiviteit, Mindmappen, Change Management, Performance Management, Projectmatig werken…

Opvolging
Waarom je met klassikaal trainen minder resultaat boekt? Omdat er geen opvolging voorzien wordt. E-Learning is de perfecte opleidingsvorm voor het accuraat opvolgen van uw sales-team. Testresultaten, deelnemersoverzicht, herhaling van modules…

Overal & Everywhere
Uw sales-medewerkers werken in een verschillende regio? Een ander filiaal? Een ander land? Met e-Learning krijgt IEDEREEN dezelfde opleiding, waar ze zich ook bevinden. Onze Online Trainingen worden aangepast aan de taal en de cultuur van het land.

Flexibel
Vaak op de baan dus geen tijd om meerdere dagen aan een workshop of opleiding te besteden? Met e-Learning kan je je tijd optimaal benutten. Door het volgen van een module tussen twee verkoopgesprekken door bijvoorbeeld. Op je laptop, tablet of smartphone.

Micro Learning
Grote bedrijven werken met Micro Learning om hun sales-mensen gemotiveerd en up-to-date te houden. Nieuwe richtlijnen, productinformatie of verkooptechnieken? Micro-Learning zijn korte, interactieve modules die maar een paar minuten duren. Zo speelt u kort op de bal en boekt u de beste resultaten.

Vul uw gegevens in voor meer informatie

  Naam

  Mail

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Meer lezen?
  * Onboarding/Inductie
  * F.A.Q E-Learningontwikkeling
  * Onyx LMS
  * Kwalificeren, Opleiden en Opvolgen van Contractoren