Tommy, onze nieuwe Business Analist!

Shu-Hsiang, maar Tommy voor de vrienden. In het Chinees betekent zijn voornaam ‘stapel boeken die geluk brengt’.
Voor Onyx staat ‘Tommy’ eerder synoniem voor ‘knappe kop die geluk brengt’ want dankzij zijn analytisch vermogen, steeg het leger grijze hersencellen op kantoor aanzienlijk.[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Zijn taak? De bedrijfsprocessen en de behoeftes van de markt analyseren, er de nodige functionaliteiten voor Onyx One uit distilleren en het team van programmeurs aansturen. Een job die precies bij hem past!
Na zijn studie ‘Management Information Systems’ aan de gerenommeerde ‘National ChengChi University’ werkte Tommy als game- en webdesigner. Maar toen hij de kans kreeg om zich in de Verenigde Staten verder te specialiseren, trok hij, met zijn onbedwingbare lust naar kennis als bagage, naar de University of Pennsylvania om er ‘Learning Sciences and Technologies’ te studeren.
Het digitaliseren van ‘leren’ is voor Tommy dan ook geen optie, het is een must! Het streven naar de juiste verhoudingen van ontwikkelingsperspectieven en leerrendement intrigeert evenzeer als de zin van het leven. Kennen, begrijpen en duiden zijn dan ook de favoriete termen in zijn woordenboek.
Buiten het woord ‘liefde’ natuurlijk.
Want het was de liefde die hem uiteindelijk naar België bracht. Leuke, Vlaamse meisjes die van pannenkoeken houden, vindt hij onweerstaanbaar. En frietjes eten ook, want op dat vlak is Tommy een echte Belg.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”17044″ img_size=”large” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *