Het succes van een training, cursus of opleidingstraject? Het stellen en het opvolgen van de juiste leerdoelen. Het opleiden via e-Learning garandeert, in tegenstelling tot de klassieke opleidingsmethode,  het behalen van de gestelde leerdoelen.
Train SMART, think e-Learning!

Waarom opleiden?
Uw bedrijf investeert niet in opleiding? Een kapitale fout! De cijfers spreken voor zich. Bedrijven die hun werknemers trainen met e-Learning blijven de concurrentie voor, verhogen hun productiviteit en hebben minder personeelsverloop

Waarom e-Learning?
Het opleiden via e-Learning gaat sneller, boekt meer resultaten en is 24U/24 beschikbaar.

Het stellen van duidelijke leerdoelen
Wanneer u investeert in opleiding verwacht u resultaat. Door het opstellen van een leer-ID via de SMART-methode wordt het succes van uw training verzekerd.

Opvolgen
Een ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Wie heeft de online opleiding gevolgd? Wat waren de testscores? Hoeveel tijd werd er besteed per module? Welke module moet opnieuw gevolgd worden? De perfecte manier voor het snel en accuraat opvolgen van uw werknemers.

Verminderde kosten
Opleiden via e-Learning modules is goedkoper dan de klassieke manier. Waarom? Je spaart uit op logistieke kosten: reizen, hotel, overuren. En bovendien kan een e-Learningmodule, eens aangekocht, opnieuw gebruikt worden.

Niet plaatsgebonden
Uw medewerkers werken in een verschillende regio of zelfs in een ander land? Met e-Learning krijgt IEDEREEN dezelfde opleiding, waar ze zich ook bevinden.

On-the-job training
Voor het uitvoeren van bepaalde taken zijn specifieke vaardigheden nodig? Dankzij e-Learning kunnen uw werknemers op un computer, tablet of telefoon hun laten bijstaan door online modules. Stap voor stap kunnen ze, op een juiste en veilige manier het werk tot een goed eind brengen.

Micro Learning
Grote bedrijven werken met Micro Learning om hun medewerkers gemotiveerd en up-to-date te houden. Nieuwe richtlijnen, productinformatie of verkooptechnieken? Micro-Learning dat zijn korte, interactieve modules die maar een paar minuten duren. Zo speelt u kort op de bal en boekt u de beste resultaten.

Is e-Learning iets voor mijn bedrijf? Laat uw gegevens na voor meer informatie.

  Naam

  Mail

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Meer lezen?
  *Onboarding & Inductie
  *E-Learning F.A.Q.
  *LMS
  *Simulaties
  *Veiligheid
  *Toolbox