Wij zijn ONYX

Wij zijn op zoek naar talent

Drommels, deze vacature is niet meer actief.

Maar blijf ons gerust volgen, want onze zoektocht naar talent gaat verder!

Feit: je stopt niet met leren na je diploma-uitreiking.

We leren allemaal elke dag bij door onze ontmoetingen en de ervaringen die we opdoen. Zelfs een snelle check van je Facebookpagina kan je iets bijbrengen, ten minste: als je fake news van het echte nieuws kan onderscheiden.

Bij Onyx Online Learning zijn we dagelijks heel bewust bezig met learning & development. We maken e-learning op maat van en samen met onze klanten. Nee, we hebben het hier niet over veredelde powerpoints maar over ijzersterke concepten, inhoud die zelfs Trump niet als ‘fake’ zou durven beschouwen en een vormgeving wiens ambities een stuk verder reiken dan die van het gemiddelde cadeaupapier. Vormgeving simpelweg beschouwen als de ‘verpakking’ van een module? We zouden niet durven!

Gaat jouw hart sneller slaan van een knap ontwerp? Of ben jij net die wijsneus die overal ruimte voor verbetering ziet? Ben je bovendien handig met nieuwe technologieën? Lees dan vooral verder want wij zijn op zoek naar een

e-Learning developer

Ben jij het misschien?

FUNCTIE
Als e-learning ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de vormgeving en de ontwikkeling van onze e-learning modules. Daar sta je echter niet helemaal alleen voor. Zeg het niet tegen onze voormalige leraren wiskunde maar ons motto is ‘1 + 1 = 3’. Bij Onyx geloven we dat een goede samenwerking projecten naar ongekende hoogtes kan brengen en dus werk je vaak samen met de instructional designer (ID). De ID werkt samen met de klant een concept uit en schrijft ook het script voor de module. Tussendoor wisselt de ID graag van gedachten met jou over het concept, de vormgeving en de technische mogelijkheden. Vervolgens mag jij je helemaal uitleven op het script. Je bedenkt een knappe lay-out voor elk scherm en start vervolgens met de ontwikkeling van de module. Tenslotte blaas je de klant van zijn sokken met jouw creatie en neem je de felicitaties in ontvangst. Just another day at the office voor de gemiddelde Onyxer.

PROFIEL
De vormgeving van onze e-learning modules ligt in jouw handen, daarom is het voor ons belangrijk dat jij:

  • Frisse, originele ontwerpen uitwerkt met behulp van grafische pakketten zoals Adobe Photoshop en Illustrator.
  • Makkelijk structuur aanbrengt in een veelheid aan informatie en deze verwerkt tot een logisch en makkelijk te volgen geheel.
  • Vormgeven gewoon heel erg leuk vindt! Als je er ook echt goed in bent, dan heb je onze interesse gewekt.

Ook de ontwikkeling van de modules behoort tot jouw takenpakket. De volgende kenmerken typeren jou dan ook:

  • Je hebt ervaring met e-learning authoring tools zoals Articulate Storyline en Adobe Captivate of je bent bereid om je deze tools eigen te maken.
  • Je ben niet enkel geïnteresseerd in ‘stilstaande beelden’, korte animatiefilmpjes en GIF’jes maken met programma’s zoals Adobe After Effects, dat is helemaal jouw ding.
  • Je laat je niet van je stuk brengen door technische obstakels, problemen zijn er om opgelost te worden!

Tenslotte spreek je perfect Nederlands en beheers je het Engels erg goed. Je hebt daarnaast een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in grafische vormgeving of multimediadesign.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen in overeenstemming met je ervaring.
  • Een gedegen opleiding in Articulate Storyline indien je bij ons je eerste stappen in de e-learningwereld wil zetten. Van zodra je deze tool onder de knie hebt, geldt het volgende punt ook voor jou 😉
  • Vrijheid om de authoring tool die je al kent alle hoeken van de kamer te laten zien en tot het uiterste te drijven met creatieve concepten, beloftevolle gedachtekronkels en leuke extra’s.
  • Een dynamische omgeving met een ongedwongen sfeer en zonder meer geweldige collega’s

WOEHOE, DEZE JOB IS ME OP HET LIJF GESCHREVEN…

Waar wacht je nog op? Stuur vlug een mailtje naar Katrijn. Ze vertelt je dan wat ze verder van je nodig heeft. Als je haar kan bekoren dan sta je al met één voet binnen.