Wij geloven dat technologie de efficiëntie van werken verhoogt. Wij helpen bedrijven en organisaties om hun medewerkers, klanten en distributiekanalen op te leiden en te informeren. Hoe we dat doen? Door het proces van training efficiënt te maken. Dat doen we al meer dan 10 jaar en daar zijn we goed in. Maar in de eerste plaats draait het bij Onyx om mensen. We vinden het belangrijk dat elke Onyxer zich goed voelt bij wat hij doet en hoe hij dat doet. We vinden het belangrijk dat onze klanten gelukkig worden van onze samenwerking. Wij gaan altijd, ja je leest het goed, ALTIJD voor onze klant. Geen one night stands maar langdurige relaties. 

Op ieder potje past een deksel. Wij zijn dat van jou.

Onyxers in beeld

Onyx Katrijn

Katrijn

Onze Stuwende Kracht

Met F16’s vliegen: dat was Katrijns meisjesdroom. Gelukkig voor Onyx haalt ze vandaag haar kicks uit een gestroomlijnde organisatie, een sterk team en tevreden klanten.

Ze noemt zichzelf een generalist. Ze houdt van taal én van wetenschap. Van wiskunde én economie. Om die reden combineert ze de meest uiteenlopende taken binnen Onyx, van boekhouding over administratie tot project management en personeelszaken. Want afwisseling houdt haar scherp. Katrijns motto? One inch more. Altijd net dat tikje extra doen. Rust ze dan nooit? Natuurlijk wel. Als ze even wil verdwijnen in haar eigen wereld, kruipt ze het liefst op de bank met een goed boek. Maar alleen nadat ze alle puntjes op de ‘i’ heeft gezet. One inch more, weet je wel.

Tommy

Onze Empatische Probleemoplosser

Shu-Hsiang, maar Tommy voor de vrienden. In het Chinees betekent zijn voornaam ‘stapel boeken die geluk brengt’. Voor Onyx staat ‘Tommy’ eerder synoniem voor ‘knappe kop die geluk brengt’ want dankzij zijn analytisch vermogen, steeg het leger grijze hersencellen op kantoor aanzienlijk.

Zijn taak? De bedrijfsprocessen en de behoeftes van de markt analyseren, er de nodige functionaliteiten voor Onyx One uit distilleren en het team van programmeurs aansturen. Een job die precies bij hem past! Het digitaliseren van ‘leren’ is voor Tommy dan ook geen optie, het is een must! Het streven naar de juiste verhoudingen van ontwikkelingsperspectieven en leerrendement intrigeert evenzeer als de zin van het leven. Kennen, begrijpen en duiden zijn dan ook de favoriete termen in zijn woordenboek. Buiten het woord ‘liefde’ natuurlijk. Want het was de liefde die hem uiteindelijk naar België bracht. Leuke, Vlaamse meisjes die van pannenkoeken houden, vindt hij onweerstaanbaar. En frietjes eten ook, want op dat vlak is Tommy een echte Belg.

Tommy@Onyx.be

Onyx Tommy