Over ons - Onyx Online Learning
13846
page-template-default,page,page-id-13846,et_bloom,et_monarch,ajax_updown,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Over Ons

Onyx Online Learning helpt bedrijven bij al hun online leeractiviteiten. Of het nu gaat om het opleiden van medewerkers of het kwalificeren van externen. U kunt bij ons terecht voor e-trainingen op maat. Ons uniek platform Onyx One verbindt contractoren en opdrachtgevers.

 

Bij Onyx geloven we in leren met alle zintuigen. Onze e-trainingen zijn visueel stimulerend, intuïtief en weldoordacht. Zo slagen we erin om zelfs de meest technische onderwerpen eenvoudig uit te leggen.

 

Bij ons draait het in de eerste plaats om mensen, niet om de technologie. Wij gaan samen met u op zoek naar wat het best past bij uw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner voor elk leertraject.

 

Graag stellen wij ons team aan u voor. Wat onze mensen verbindt? Hun tomeloze drive. Hun passie voor leren. Hun luisterend oor, zodat zij samen met u de beste oplossingen op uw maat kunnen ontwikkelen. Het is ons een genoegen.

 

Wat je niet kunt, heb je gewoon nog niet geleerd. Daar zijn wij bij Onyx van overtuigd. En wat je hebt geleerd, kan niemand je afnemen. U helpen om te trainen, dat is ons vak.

 

Zin in een gesprek over online trainen in uw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op!

Geert Peter

BUSINESS LEADER

Noem Geert Peter gerust de kapitein van het schip. Hij staat aan het roer, zet de koers uit, loodst het schip veilig in en uit verschillende havens, en zorgt ervoor dat de bemanning op dezelfde golflengte zit. Een probleem dat kant noch wal raakt? Geert Peter lost het met plezier op.

 

Met een ingenieursdiploma op zak, draaide Geert Peter twaalf jaar mee in een familiebedrijf, gespecialiseerd in verpakking van chemicaliën. Tot hij zich zijn jongensdroom herinnerde: uitvinder worden. Geert Peter verkocht het bedrijf en ging voluit voor zijn passie, de technologie.

 

Als je hem vandaag vraagt wat hij het allerliefst doet, krijg je als antwoord: ideeën omzetten in oplossingen. Het lijkt er sterk op dat ‘kapitein’ Geert Peter met Onyx zijn jongensdroom heeft waargemaakt.

Katrijn

PROJECT MANAGEMENT COURSEWARE

Met F16’s vliegen: dat was Katrijns meisjesdroom. Gelukkig voor Onyx haalt ze vandaag haar kicks uit een gestroomlijnde organisatie, een sterk team en tevreden klanten.

 

Ze noemt zichzelf een generalist, liever dan een specialist: Katrijn proeft graag van alles een beetje. Ze houdt van taal én van wetenschap. Van wiskunde én economie. Om die reden combineert ze de meest uiteenlopende taken binnen Onyx, van boekhouding over administratie tot project management en personeelszaken. Want afwisseling houdt haar scherp.

 

Katrijns motto? One inch more. Altijd net dat tikje extra doen. Rust ze dan nooit? Natuurlijk wel. Als ze even wil verdwijnen in haar eigen wereld, kruipt ze het liefst op de bank met een goed boek. Maar alleen nadat ze alle puntjes op de ‘i’ heeft gezet. One inch more, weet je wel.

Elke Colpaert Sales Developer Onyx Online Learning

Elke

BUSINESS DEVELOPMENT

Elkes grootste troeven? Haar oren. Elke gaat er prat op dat een luisterend oor meer oplevert dan gladde verkoopspraatjes. Dat een geslaagde samenwerking begint met een goed gesprek. En dat eerlijk het langst duurt. Je leest het goed: wij hebben een verkoper in huis die liever open kaart speelt. Ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan.

 

Hoewel ze als klein meisje dierenarts wilde worden, ontdekte Elke dat mensen ook best interessant kunnen zijn. Daarom besloot ze maatschappelijk werk te studeren. Een paar scherpe bochten in haar professioneel parcours leidden haar van de sociale sector naar marketing en sales, waar ze vandaag precies dát doet wat ze wilde doen: mensen vooruit helpen.

 

Als Business Developer probeert Elke iedere dag opnieuw de noden van haar klanten helder en duidelijk definiëren, om ze de perfecte oplossing te kunnen aanbieden. Als collega, vriendin, echtgenote en kersverse moeder houdt Elke zóveel bordjes draaiende, met een enthousiasme dat op zijn zachtst gezegd aanstekelijk is.

Claire Onyx

Claire

PROJECT MANAGEMENT E-LEARNING

Het uitwerken van het inhoudelijk deel van onze e-learningmodules? Daar hebben we bij Onyx Claire voor. Deze job is een ‘perfect fit’, want deze master in taal- en letterkunde houdt ervan om leertrajecten uit te stippelen en projecten van a tot z in goede banen te leiden.

Claire’s grootste troef? Haar organisatietalent. Concrete en meetbare doelen stellen? Een project grondig afronden voor de deadline? Ze doet het goed en graag. Je kan Claire het best omschrijven als de ‘pitbull’ van het team, maar dan wel de schattige versie. Als leerkracht en junior uitgever heeft ze in het verleden heel wat ervaring opgedaan in het uitwerken van leertrajecten voor een divers publiek.

In het weekend zet pittige Claire graag de juiste toon. Op een concert, in de badkamer of in de auto? Ze zingt zich door de dag. Enkel in de keuken blijft het stil. Want in kookpotten roeren, daar heeft ze een hekel aan. Claire gaat dan ook graag en veel op restaurant. Een goede hamburger, tapas, Italiaanse gerechten, ze wordt er helemaal vrolijk van.

‘Good vibes and bigger goals’. Voila, daar hebben wij niets aan toe te voegen.

Pascal

INSTRUCTIONAL DESIGN

Leren leuk maken, laat dat maar aan Pascal over. Van jongs af wilde hij al leraar worden, om de eenvoudige reden dat hij niks fijner vindt dan anderen te laten ontwikkelen en groeien. Pascal is een kei in het opstellen van realistische leermodules, die zien, horen en doen op een creatieve en dynamische manier combineren.

 

In zijn vrije tijd is Pascal een fanatiek sporter, maar ook op vlak van Training & Development heeft hij inmiddels een indrukwekkend track record, met tonnen ervaring in binnen- en buitenland. Zijn onstuitbare “can do”-houding maakt dat hij zich als een vis in het water voelt bij Onyx, waar hij naar eigen zeggen als een blok viel voor de gedrevenheid, integriteit en positiviteit van zijn collega’s.

 

Het geheime recept voor de perfecte e-learning module? Je informatie zo presenteren dat ze maar op één manier geïnterpreteerd kan worden. Door de leerstof toegankelijk te maken en ze in logische volgorde aan te bieden. En laat dat nu toevallig Pascals specialiteit zijn.

Peggy

BLENDED LEARNING

Wat Peggy niet lust? Voorgekauwde koek. Vijftien jaar ervaring in Learning & Development leerde haar het belang van meedenken. Té vaak kwam ze in aanraking met steriele, kant-en-klare cursussen die geen rekening hielden met de eindgebruiker. Dat kon beter, wist Peggy, en wat bleek? Ze had gelijk.

 

Bij Peggy zit het ‘m in de mix. Haar stokpaardje is blended learning een leermethode die verschillende leerstijlen combineert. Altijd met de leerdoelstellingen voor ogen, steeds op maat van de leerling.

 

Oorspronkelijk studeerde Peggy chemie, maar ze ontdekte dat ze liever met mensen werkte. Bij Onyx kan ze doen wat ze het liefste doet: mensen helpen zichzelf te ontplooien, door bijvoorbeeld ballast te schrappen. Want als het er op aankomt informatie te verwerken, is “nice to know” niet altijd “need to know”. Het is maar dat je het weet.

Maya

Maya

CUSTOMER SERVICE

Sociaal en punctueel? Daar hebben we bij Onyx Maya voor. Klanten helpen en trainen is haar dan ook op het lijf geschreven. Systemen doorgronden en nadien de kennis doorgeven, daar houdt ze van.
En onze klanten houden van Maya!

 

Als kind droomde Maya ervan juf te worden. Maar eens haar lerarenopleiding afgerond, besloot deze goedlachse dame haar skills in te zetten in een competitieve omgeving. Een unieke kans, die we bij Onyx niet hebben laten liggen.

 

Maya is enthousiast en geduldig. ‘Leven en laten leven’ is haar motto en ze houdt dan ook van de simpele dingen in het leven. Lekker eten, een mooie wandeling… als het maar gezellig is.

 

En met Maya erbij, bewijst Onyx dat professionaliteit ook hartelijk en gemoedelijk kan zijn.

Annelies

Annelies

INTERNAL SALES

Educatie, in de ruimste zin van het woord, is een boeiend onderwerp. Het was precies dat wat Annelies aantrok, toen ze bij Onyx solliciteerde. Wat de doorslag gaf om volledig voor deze veeleisende job te gaan? De bedrijfscultuur en de no-nonsense aanpak in het bijzonder, zegt ze zelf.

 

Annelies heeft alle eigenschappen die je van een goede sales verwacht: een hoge gun-factor en tonnen doorzettingsvermogen. Bovendien denkt ze mee met de klant. Ze maakt er een sport van om ALTIJD de juiste oplossing aan te bieden.

 

Deze ruimdenkende en energieke bruistablet heeft een hekel aan logge structuren, havermoutpap en sleur. Ben je bij Annelies in de buurt? Dan moet en zal het vooruit gaan.

 

Windkracht 10 piloot worden, daar droomde Annelies van toen ze een klein meisje was.  En dan hoge toppen scheren met Bart Peeters. Want deze artiest bewondert ze, niet enkel voor zijn muziek, maar ook voor zijn tomeloze energie en enthousiasme. Ken je het spreekwoord ‘van hetzelfde laken een pak’?

Marjan

SOCIAL MEDIA MARKETING

Marjan is de drijvende kracht achter onze marketing. Zij vult onze Onyx Online Learning blog met boeiende berichten en verstuurt de nieuwsbrief.

 

Marjan houdt van kort en bondig. Als je overstroomd wordt door informatie over online learning, en door de bomen het bos niet meer ziet, dan vat Marjan de dingen helder voor je samen. Ze heeft het zeldzame talent om moeilijk makkelijk te maken, en ingewikkeld eenvoudig.

 

Voor ze naar Frankrijk verhuisde om er een Bed en Breakfast te runnen, werkte Marjan als journalist, eerst voor de gedrukte media, later voor televisie. Ze is creatief, nieuwsgierig en gevoelig van aard. Haar voelsprieten staan non-stop overeind, steeds op zoek naar de laatste trends in social media.

 

Als social media expert is het haar doel om niet enkel een dialoog te starten, maar de interactie ook levend te houden. En dat doet ze met overgave. Dagelijks op onze Facebookpagina, onze LinkedIn Company Page. Zeiden we al dat Marjan van alle virtuele markten thuis is?

Deeps

INSTRUCTIONAL DESIGN

Als ze een dier was, zou Deeps vast en zeker een kameleon zijn. Ze houdt ervan in een omgeving te werken waarin ze voortdurend wordt uitgedaagd door een constante stroom van technologische veranderingen en past zich per project naadloos aan vraag, situatie en omgeving aan.

 

Deeps vindt zichzelf een gelukzak, omdat ze via kwalitatieve en creatieve e-learning programma’s mensen de mogelijkheid biedt om te groeien en zichzelf en hun talenten te ontwikkelen. En alsof dat nog niet nobel genoeg is, zet ze zich in haar vrije tijd in voor mens en milieu. Haar rolmodel is de Japanse boeddhistische leider Daisaku Ikeda, die wereldwijd bekend is om zijn inspanningen voor de vrede.

 

Hoewel ze voor ons zo goed als perfect is, zou Deeps graag iets creatiever zijn, inside and outside of the box. Iets waar ze aan wil werken. Als ze niet bezig is de wereld een stukje mooier te maken, tenminste.

Jo

PROJECT MANAGEMENT COURSEWARE

Jo is meer dan gemotiveerd, ze is gepassioneerd door haar werk. Jo kwam met een gereedschapskist vol skills aankloppen en timmert sindsdien met een ontembaar vuur mee aan de weg. Haar analytische geest is van cruciaal belang bij het managen van projecten, haar organisatietalent zorgt ervoor dat geen enkel aspect van de radar valt.

 

Hoe ze het verschil maakt in haar rol van project manager? Door mensen een duwtje in de goede richting te geven, ze te coachen bij nieuwe taken, bij te  sturen waar nodig, en vooral door altijd een positieve houding aan te nemen.

 

Als ze haar weg niet in de IT sector had gevonden, zou ze het graag als architect geprobeerd hebben, gezien haar fascinatie voor vorm en structuur. Gelukkig voor ons vond Jo helemaal haar draai als project manager, een job waarin ze de fraaiste bruggen bouwt die er zijn.

Taranjeet

PROJECT MANAGEMENT

Taranjeet zou met zijn ogen dicht een cursus time management kunnen geven. Deze energiebom haalt zijn deadlines niet alleen in, hij steekt ze moeiteloos voorbij. Taranjeet maakt van multitasken een sport, en stelt zijn organisatietalent en efficiëntie elke ochtend opnieuw op scherp.

 

Liever dan te wachten tot er iets gebeurt, steekt Taranjeet zelf de handen uit de mouwen. Het leukste aan zijn job vindt hij dat hij nog elke dag bijleert, en zich nooit moet beperken tot één aspect van het project waar hij aan werkt, maar bij verschillende stappen betrokken wordt.

 

Als deel van het Demo’s en Design Team helpt Taranjeet zijn collega’s bij het vinden van innovatieve oplossingen. In een recordtempo, dat spreekt. Niet toevallig houdt Taranjeet van een potje rondrennen, al dan niet met een hockeystick in de hand of een voetbal in de buurt. Work hard, play hard.

Ani

INSTRUCTIONAL DESIGN

Vroeger werkte Ani als grafisch vormgever voor tal van magazines en kranten. Maar hij wilde net iets meer. Een baan die hem creatief én inhoudelijk op de toppen van zijn tenen zou houden. Die uitdaging vond hij in zijn job als instructional designer.

 

Binnen het Demo’s and Design Team combineert hij het beste van twee werelden: hij creëert een learning format die niet enkel aantrekkelijk is om naar te kijken, maar ook makkelijk te begrijpen is.

 

Ani omschrijft zichzelf als gemotiveerd, standvastig en betrouwbaar. Als kind wilde hij bij het leger gaan, maar in plaats van camouflageprints en driloefeningen werd het een opleiding Computerwetenschappen.

Swaps

TECHNICAL MANAGEMENT COURSEWARE

Swaps is een rasechte talenknobbel, zij het eentje van het soort dat weinig met woorden en klemtonen te maken heeft, maar alles met codes. Swaps ‘spreekt’ vloeiend een handvol technische talen: HTML5, Lectora, Flash ActionScript (AS2 / AS3) … en is er altijd op uit om bij te leren.

 

Hoewel hij als student bijzonder geïnteresseerd was in telecom, voelt hij zich als een vis in het water in de e-learning sector, een sector die vraagt om non-stop onderzoek naar nieuwe oplossingen en toepassingen. De ideale omgeving voor iemand als Swaps, die het liefst elke dag iets nieuws ontdekt.

 

In zijn vrije tijd steekt Swaps graag zijn handen uit de mouwen als vrijwilliger en plant hij bomen, geeft bloed en helpt weeskinderen. Niet verrassend dus, dat zijn grote voorbeeld Warren Buffet is, het schoolvoorbeeld van hoe de zakenwereld en filantropie hand in hand kunnen gaan: Buffet zou naar verluidt 99% van zijn fortuin aan goede doelen hebben geschonken.

Sandy

GRAPHICAL DESIGN

Sandy voelt zich als graphical designer als een kind in een snoepwinkel. Als je hem vraagt wat hij het leukst vindt aan zijn job, antwoordt hij steevast dat zijn job niet aanvoelt als werk. Zijn hoofd barst van de kleuren, tinten en patronen en bij elke nieuwe opdracht schieten er meteen tientallen ideeën door zijn hoofd.

 

Inspiratie vindt hij overal, vaak zelfs in de kleinste dingen. Geen enkel detail ontsnapt aan zijn oog. En als een half uurtje observatie van het dagelijkse reilen en zeilen toch niks oplevert, duikt Sandy in kranten en tijdschriften, of laat hij zich inspireren door de nieuwste trends op internet.

 

Nochtans studeerde Sandy economie, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Nadat hij zijn diploma op zak had, volgde Sandy zijn hart en schoolde hij zich om tot ontwerper. In zijn vrije tijd houdt Sandy ervan te reizen. Wij durven er geld op zetten dat hij met een koffer vol nieuwe ideeën terugkeert.

Taha

TECHNICAL MANAGEMENT ONYX ONE

Op zoek gaan naar de kern van het probleem, het onbevreesd in de ogen kijken om het te begrijpen en het vervolgens vertalen in een eenvoudige en efficiënte oplossing, dát is in een notendop waar Taha in uitblinkt.

 

Als klein jongetje wilde Taha het liefst detective worden, en wat ons betreft is hij dat een klein beetje geworden. Taha verdeelt de puzzelstukjes onder de juiste mensen, zodat de puzzel in geen tijd klaar is, en het mysterie opgelost. Met zijn logisch denkvermogen is hij de perfecte brug tussen de klant en het development team.

 

Voor Taha staat Onyx gelijk aan professionaliteit, durf en innovatie, kwaliteiten die hij ook waardeert in Steve Jobs, pionier van de moderne computertechnologie en een van Taha’s persoonlijke helden.

Véronique

Véronique

PROJECT ADMINISTRATION

Véronique is onze Project Administrator. Ze staat in voor de ondersteuning en verbetering van de e-learning (HSSE) portal.

 

Waarom ze voluit voor deze job gaat? Omdat ze houdt van nieuwe uitdagingen waarbij ze haar talenkennis kan combineren met haar ervaring in databasebeheer en customer service.

 

Véronique koos voor Onyx omdat ze de mentaliteit van het bedrijf en de waarden van het O-team haar op het lijf geschreven zijn.
Bovendien kan ze halftijds werken, zodat er nog tijd overblijft voor haar dochtertje.

 

Klanttevredenheid staat op nummer één voor Véronique. Met een professionele Bachelor, Office Management op zak, weet ze als geen ander van aanpakken.
Ze is to the point, geïnteresseerd en ze heeft oog voor detail.

 

Bovendien is Véronique, door haar enthousiasme, frisse kijk en positieve ingesteldheid, een echte meerwaarde voor ons team.

Share This