Onze scheppende wiskundeknobbel

Het ontwerpen en ontwikkelen van onze e-Learningmodules op maat? Daar hebben wij bij Onyx Maxim voor. Voor ons stond het in de sterren geschreven, voor hem is deze job het resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Het begon tijdens zijn studie ‘Theoretische fysica en sterrenkunde’. Om de uurtjes die hij niet studeerde nuttig te besteden, is Maxim met grafisch ontwerpen begonnen. Een hobby werd een passie.

Dit veelzijdig brein is in staat om moeilijke concepten en theorieën op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen. Wat hem aansprak in deze job? “Het vooruitzicht om visuele leerervaringen te creëren die toegesneden zijn op de specifieke behoefte van elke klant en die daadwerkelijk gebruikt worden. In deze functie kan ik mijn hobby en mijn interesses op een creatieve manier combineren.”

Meng de grafische hobby en wetenschappelijk / technische studies van Maxim samen met de onverzettelijke gretigheid om te leren en te bestuderen en je begrijpt dat we bij Onyx heel erg blij met hem zijn.
Rolmodellen heeft Maxim bij de vleet. “Wetenschappelijk gezien hebben we de fenomenale Richard Feynman (een begaafd theoretisch fysicus en een even begaafde leraar). Aan de artistieke kant is er Wayne Reynolds (voor zijn actievolle fantasieschilderijen), Zdzisław Beksiński (een Poolse schilder) en iedereen die in het algemeen beter kan tekenen dan ik. Ten slotte hoop ik op het gebied van literatuur op een dag in staat te zijn zo diep en intelligent te schrijven als Franz Kafka, wiens werk me op elk niveau blijft verbazen.”

[email protected]