contractor veiligheid

Veiligheid op bedrijfsterrein verhogen

contractor training – toolbox – poortfilm – kwalificatie

Contractoren een training laten volgens voor ze het bedrijfsterrein betreden? Wat zijn de voordelen? Het is een doeltreffende manier om juridische kwesties en aansprakelijkheid te vermijden. Het bevordert de betrokkenheid van de contractor en het vermindert het aantal ongevallen. Wat zijn de mogelijkheden om veilig werken met contractoren te bevorderen?
We zetten ze op een rijtje.

Poortfilm of poortinstructie

Je bent als werkgever wettelijk verplicht contractors in te lichten over de gevaren die hij loopt. Een poortfilm is de snelste en meest efficiënte manier om dit te doen. Een poortfilm (video, grafisch of een combinatie van de twee) is een instructiefilm die de contractor online en op voorhand volgt. Na het bekijken van de film moet hij op een aantal willekeurige vragen antwoorden. Enkel als hij voor deze online test slaagt krijgt hij toegang tot het bedrijfsterrein. Dit versnelt de inflow aan de poort aanzienlijk.

poortfilm Onyx

Toolbox

Een Toolbox is een manier om van veiligheid een prioriteit te maken. Het is een reeks korte veiligheidsfilmpjes op maat. Elk filmpje heeft een specifiek onderwerp in verband met gevaren op de werkplek of veilige werkmethoden. Het is een effectieve methode om de aandacht van de contractor te trekken, kennis op te frissen, op nieuwe gevaren te wijzen en informatie te communiceren.

toolbox contractoren

Platform voor training en kwalificatie

Onyx One is een online platform voor het trainen van contractoren. Verder kan je met Onyx One ook bedrijven en personen kwalificeren en opvolgen. Met Onyx One heb je een virtueel trainingscenter op maat. Je kan trainingen centraliseren en in een klik toekennen. De trainingen zijn te volgen in meerdere talen en beschikken over testmodules. De testscores kunnen bijgehouden worden. Meer weten over Onyx One?

Training contractoren

Training op maat

Maak kennis met onze e-Learning. Wij maken computer-ondersteunde (interactieve) trainingen, opleidingen en cursussen voor bedrijven en organisaties. Wij reduceren het opleiden en trainen van werknemers tot de kern van de zaak. Online trainingen met duidelijke leerdoelstellingen, professionele trajectbegeleiding en de juiste meetinstrumenten.

Online training en e-Learning
infomercial digitale handleiding
advies trajectbegeleiding