We nemen afscheid van Onyxer Elke

Onyx en Elke, tot op het einde een winning team

Soms splitsen je wegen, ook al is de liefde nog zo groot. 13 december hangt onze Elke haar Onyx badge aan de kapstok. 8 jaar lang heeft ze als Business Developer onze klanten vooruit geholpen. Ze was een vaste waarde in ons team, een Onyxer van het eerste uur.
Elke, we gaan je missen!

Wanneer ben je begonnen bij Onyx?
Elke: “Bijna 8 jaar geleden. Onyx was toen een klant van mij en we hadden meteen een geweldige klik. ‘Als je eens een nieuwe job zoekt, laat maar weten’. Ze hadden nooit vermoed dat ik zo snel iets zou laten weten ;-).

Waarom ga je weg?
Elke: “Het is vooral de afstand en de vele files die mij hebben doen beslissen om een andere baan te zoeken. Dat is zo’n verloren tijd en energie. Allemaal uren die ik nu niet met mijn zoontje Alexander kan besteden. En het werd ook wel tijd voor een nieuwe uitdaging, ik ben na 8 jaar een beetje uitgekeken op de job.”

Ga je iets missen?
Elke: “Mijn klanten, met sommige werk ik al jaren samen, dan bouw je toch een relatie van vertrouwen op. En ook het brainstormen met de collega’s (en klanten) om zo tot nieuwe, leuke oplossingen te komen. Weet je wat ik ook ga missen? Dat goed gevoel, die roes van een nieuwe klant of project binnen te halen. Eens een sales altijd een sales natuurlijk.”

Wat ga je missen binnen de Onyx muren?
Elke: “Ongetwijfeld de andere Onyxers en de sfeer hier op kantoor. De gesprekken tussen het harde werken door. Voor een aantal collega’s ben ik toch wel de uitlaatklep waar ze even mee praten en ik vind dat wel leuk om te doen. Wat mijn tijd bij Onyx ook bijzonder heeft gemaakt is de zelfstandigheid waarmee je je job uitvoert. Ik heb de tijd en ruimte gekregen om kennis op te doen. Maar wat ik het meest ga missen zijn de Onyx trappen, die zorgden iedere dag voor een echte workout.”

Wat is jouw grootste verwezenlijking?
Elke: “Ik heb heel wat grote klanten binnengehaald, maar mijn ‘out of the box denken’ heeft volgens mij toch het verschil gemaakt. Het zoeken naar niet altijd voor de hand liggende oplossingen. En ik heb ook wel mijn steentje bijgedragen bij  het aanwerven van een aantal geweldige Onyxers. Dat is een moeilijke vraag eigenlijk. Misschien moet je dit maar eens aan een aantal collega’s vragen!”

Wat bleek jouw grootste uitdaging?
Elke: “Eerst denken, dan doen, dat heb ik doorheen de jaren echt moeten leren.”

Wat ga je absoluut niet missen?
Elke: “De vele uren in de auto en de vaatwas legen.”

Heb je een gouden raad voor je opvolger?
Elke: “Ik raad mijn opvolg(st)er aan om een goede relatie op te bouwen met de klant en er alles aan te doen om die te behouden. Geen loze beloften en gladde salespraatjes, dat is niet de stijl van het huis. En blijf altijd jezelf, met je collega’s en met je klanten.”

Durf je de uitdaging aan om Elke op te volgens als Business Development Manager? Kijk snel naar de openstaande vacature.