De prestaties van uw werknemers analyseren? Uw medewerkers certificeren? Sollicitanten testen? Wij ontwikkelen examens en testen op maat. De online testmodules zijn afzonderlijk verkrijgbaar, als onderdeel van een online opleidingstraject of als ondersteuning van een klassikale opleiding. De testen en examens kunnen worden worden gekoppeld aan een certificaat of toegangspas. Een LMS maakt een efficiënte opvolging mogelijk.

Testen, examens en certificering Onyx

Online tests, quizzes, assessments en examens voor bedrijven

De maatwerk modules worden losstaand, gekoppeld aan een klassikale opleiding of als onderdeel van een online opleidingstraject aangeboden.
Een LMS met gedetailleerde rapporten en statistieken helpt inzicht te krijgen in de prestaties van uw werknemers.
Mail ons voor meer informatie.

Werving, selectie en opvolging

De capaciteiten, vaardigheden en karaktereigenschappen van potentiële medewerkers snel inschatten? Wij ontwikkelen online personeels-, selectie- en competentietesten. Nieuwe werknemers opvolgen? Wij ontwikkelen de juiste tools voor onboarding/inductie.Veiligheid en toegang

Maatwerk e-Learning modules voor het doeltreffend overbrengen en testen van uw veiligheidsregels. Deze interactieve modules kunnen worden gekoppeld aan poortfilms en toolboxen. Voor volledige kwalificatie en opvolging van contractoren en derden bieden wij u het platform Onyx One.

Kennistest

Specifieke vaardigheden testen? Tussendoor testen? Kennistest na klassikale opleiding? Wij analyseren uw behoeftes en komen met een pasklare en wetenschappelijk ondersteunde oplossing. Al onze modules kunnen in 30 talen aangeboden worden.[

Meer weten?
Digitale e-Learning implementatie
Softwaretraining
Veiligheidstraining
Onboarding / Inductie
Registratie-, kwalificatie- en trainigsplatform Onyx One
Stappenplan e-Learning implementatie
Onyx LMS

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord!